Fogyást segítő tisztító kúra – Váci Életmódközpont

Méregtelenítő kezelés, Kérje az akciós leveleket!

Tartalom

  paraziták kezelése Kursk

  Tudja-e, hogy milyen hatásai vannak a méregtelenítő lábfürdőnek? Szomor Anikó Látványos és becsapós bemutató, kizárólag hiszékenyek számára!

  A méregtelenítés sok évszázados híit.

  paraziták jellemzői

  Szatirikus De valóban ez lenne a magyarázat a barna trutyi keletkezésére? Ne dőljünk be az áltudományos magyarázatoknak. A jelenség, amelynek tanúi vagyunk, egy kémiai folyamat, az elektrolízis eredménye.

  Az elektrolízis Ascaris pinworm ostorféreg ábrájaForrás: Cooper Stock Vector A vasion és a hidroxidion reakcióba lép egymással és vas II-hidroxid keletkezik, mely tovább oxidálódik vas III-hidroxiddá, és ettől, nem méregtelenítő kezelés a testünkből állítólag távozó mérgektől válik sötétté a víz, így egy oldhatatlan csapadék, ijesztő, barna színű trutyi keletkezik.

  A víz színeváltozása különböző lehet, ezt a sómennyiség, a víz összetétele, a fürdő időtartama és az elektróda kopása befolyásolja.

  étel helmint szennyeződés forrásai

  A  méregdrága eszközöket termékbemutatókon is népszerűsítik a kép illusztráció Thinkstock A brit Sense About Science szervezet egyenesen úgy minősíteti ezeket az eljárásokat, mint kidobott időt és pénzt. A kutatók többségének az a határozott szakmai álláspontja, hogy az effajta kezelések hatásosságára és fiziológiai magyarázatára nincsen semmilyen természettudományos bizonyíték.

  féreg szaporodas