Kentaur 5 G – a talajlakó kártevők ellen - Agrofórum Online

Napraforgó férgek, Termesztési problémák

Tartalom

  öt tabletta a paraziták számára féreggyógyszer egy éven át tartó gyermek számára

  Az Európai Bizottság döntése alapján A talajlakó kártevők drótférgek, pajorok a napraforgó- és kukorica-vetések időszakában húzódnak fel a talaj felsőbb rétegeibe 1. Jermi és Balázs Hatékony rovarölőszeres csávázás hiányában tehát mindenképpen érdemes a talajfertőtlenítés alkalmazása. A talajlakó kártevőkkel szemben a vetéssel napraforgó férgek menetben kijuttatható talajfertőtlenítő szerek közül csak a gázosodó tulajdonsággal rendelkezők kínálnak biztonságos megoldást.

  alternatív módszerek a férgektől való megszabadulásra felnőttekben milyen tablettákat inni férgek vélemények

  A Kentaur® 5 G mikrogranulált talajfertőtlenítő szer hatóanyaga a napraforgó férgek, amely gyakorlatilag a hatáshelyen előforduló összes kártevő ellen hatékony, gyors és biztonságos védelmet nyújt. A növénybe nem szívódik fel, gázképződésével kontakt módon fejti ki a hatását.

  tabletták nélkül megszabaduljon a férgektől aceton rossz lehelet

  A kártevők gyérítése mellett fontos szempont a csírázó növények kezdeti optimális tápanyagellátása, amely meghatározza a gyökértömeg kialakulását és a növények kezdeti fejlődésének intenzitását. Ennek egyik előnye, hogy a gyors kezdeti fejlődés elősegítésével a növény hamarabb eléri azt a fejlettségi stádiumot, amikor már kevésbé tudják károsítani a talajlakó kártevők.

  helminth tojás diagnosztizálása giardia lamblia parazit

  Ezen hatás eléréséhez és a kezdeti kritikus fejlődési időszak hatékony áthidalásához biztosít megoldást a startertrágyázás. A vetéssel egy menetben kijuttatott, kiváló oldékonysági tulajdonságokkal rendelkező mikrogranulált startertrágya azonnal elérhető és felvehető a fejlődésnek induló csíranövény számára 3.

  A Radistart Turbo startertrágyázás előnyei a következőkben foglalhatók össze: - azonnal oldódó és felvehető magas foszfortartalmat biztosít a csíranövénynek; - erőteljesen segíti a növény gyökérrendszerének és kezdeti vegetatív szerveinek fejlődését; - áthidaló tápanyagfelvételi megoldást biztosít átmeneti lehülés, vagy stressz esetén. A növényvédő szereket biztonságosan és felelősséggel használja!

  kerek féreg tabletták férgek gyógyszere 2 évesnél fiatalabb gyermekek számára

  Kérjük mindig kövesse a készítmény címkéjén leírtakat annak alkalmazásakor!