9 brutális kínzóeszköz, amelyeket az ember valaha kitalálhatott! - 18+

Kinzott férgek

Tartalom

  receptek férgek a gyógynövények

  Egyesek bosszúból, mások vallatás céljából használták, sőt egyes információk szerint használják még a mai napig is. Az emberek mindig is kreatívok voltak, ha fájdalom okozásról vagy megszégyenítésről volt szó, így kinzott férgek cikkünben a három legbrutálisabb kínzási módszert kinzott fergek össze, amelyektől még a vér kinzott fergek megfagy bennünk.

  Íme: A kád: Napjainkban hagyományos kádba, míg régebben egy dézsába ültették a kínzásra ítélt embert.

  rossz lehelet, égő nyelv

  A kádba annyi víz kerül, ami derékig ellepi a benne ülő ember testét. Ezután a felsőtestére mézet és tejet öntenek.

  előkészítés férgek férgek eltávolítására

  Pár nap múlva, miután vizelettel és széklettel is megtelt a víz, megjelennek a legyek és a férgek, amelyek a lehető leglassabban falják fel az embert. Istenkáromlók a szájukba, házasságtörő nők a vaginájukba, míg a homoszexuális férfiak általában az ánuszukba kapták a kínok körtéjét.

  parazita stádiumok

  A történelem 3 legdurvább kínzási módszere - Noizz Ez azonban nemcsak a regényben, hanem a valóságban is megtörtént. A kinzott fergek egy fémvödörbe zártak, amelyeket az áldozat hasára kötöttek.

  pinworm tojások a mikroszkóp alatt

  Mivel a vödör alsó részét felmelegítették a patkányok ösztönösen menekülési útvonalat kerestek maguknak. Így átrágták magukat a megkínzott testén.

  Meg kell jegyeznünk, hogy az emberiség a találmányokban mindig is leleményes volt. A jó találmányokban, de sajnos a rossz találmányokban is jeleskedett az ember. Érdekes és a mai ember számára szinte megmagyarázhatatlan, hogy az ember embertársával az általa érzett igazságszolgáltatást, miért szadista módon élte ki egy időben? Az embertársak kínzásában az volt a szomorú, hogy a sötét középkorban az emberek többsége ártatlanul esett áldozatul ezeknek az elmebeteg kínzó-találmányoknak! Kád Ebben dézsaszerű kádba ültették a kínzásra ítélt embert.